Väreissä vain taivas on rajana!

– MAALIT –

Me löydämme sinun maalauskohteeseen parhaiten soveltuvat tuotteet, annamme ohjeet ja neuvot parhaimman lopputuloksen takaamiseksi.

Teknos tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita maaleja ja pintakäsittelyaineita rakennusalan ammattilaisten ja kuluttajien käyttöön. Teknos on myös yksi Euroopan johtavista teollisuusmaalien valmistajista.

Tikkurila tarjoaa kattavan valikoiman kauppa- ja rakennusmaaleja pintojen suojaamiseen ja kaunistamiseen. Se tunnetaan vahvoista brändeistään ja laadukkaita tuotteistaan.

Virtasen maalitehtaan maalit ovat suojanneet suomalaisten koteja jo 50 vuotta. Saariston rankoissa olosuhteissa kestäviksi todettujen maalien resepteihin pohjautuu Virtasen maalituotanto vielä tänäkin päivänä.

– TAPETIT –

Tapetti sopii monenlaiseen sisustamiseen, se virkistää tilaa ja sillä saadaan sykähdyttäviä muutoksia tai rauhallista tunnelmaa.

Valikoimissamme on useita tapettivaihtoehtoja perusmallista aina muodin terävimpään kärkeen.

Käänny puoleemme löydät varmasti suosikkisi.

– LAATAT & LATTIAT –

Meiltä löydät Värisilmän upean Laattastudion laatat ja Lattiamaailman lukuisat mallit.

Keraamisissa laatoissa valittavana on useita värejä, kuvioita ja kokoja niin kuiviin kuin kosteisiin tiloihin. Saatavilla on myös monia malleja sekä julki- että ulkotiloihin.

Lattia on kodin suurin yhtenäinen pinta ja vaikuttaa koko kodin ilmeeseen. Lattia luo perustan muulle sisustukselle. Löydät varmasti vaihtoehdon, joka vastaa vaatimuksiasi niin kuosillisesti, laadullisesti kuin käyttömukavuudeltaankin.

Asiakkaamme upea koti on valmistunut vuonna 1977 ja on arkkitehti Pekka Saareman (1907-1998) suunnittelema.

Talon sisustuksesta ja suunnittelusta vastasivat asukkaat itse ja se onkin onnistunut erittäin mainiosti – sopivasti vanhaa, uutta ja alkuperäistä kunnioittaen.

Spa osasto toteutettiin Laattastudion laatoilla, joista seinään valittiin exclusive malliston Suite sublime blanco brillo 30x90,2. Se nostaa kylpyhuoneen aivan uudelle tasolle.

Suihkun lattia toteutettiin nostalgisella Rewind sarjan kuusikulmaisella laatalla.

Allasosaston lattiaan haluttiin näyttävä 30x60 Interno 9 sarjan laatta, jossa pääosaan nousee ruostunut teräs ja korroosion kuluttama industrial henkinen kuosi.

Aulaan valittiin Royale lux 60x60 laatta, joka edustaa ylellistä marmorityyliä. Lux pinta heijastaa upeasti valoa antaen ylellisen ilmeen. Laatta on rektifioitu, joka mahdollistaa kapeamman sauman antaen laatalle särmikkään ilmeen.

Vessoissa tehosteina toimivat upeat Moments lasimosaiikit ja lattioissa näyttävät laavakiveä muistuttavat eläväpintaiset laatat.

Olohuoneen seinässä on Cole&Son Contemporary Restyled kokoelman tapetti Palm Jungle. Kokoelma sisältää muun muassa legendaariset Woods-, Cow Parsley-, Orchid-, Hicks Hexagon-, ja Flamengos kuosit. Ruokailutilaan valittiin tapetti samasta mallistosta.

Makuuhuone ja vierashuone tapetoitiin Raschin African queenin näyttävillä ja upeasti valoa taitavilla eläinkuoseilla.

Lastenhuoneet toteutettiin valokuvatapeteilla, jotka luovat näyttävän kontrastin pienenpäänkin huoneeseen.

Värit puhuvat kaikkia kieliä

– Joseph Addison